SANTA TELL ME


Heisann!

 

Nå er det 24. November. Akkurat en måned til julaften. 9 dager til 1. desember? Uansett, så gleder jeg meg virkelig.

Jeg tenkte å legge ut min ønskeliste for jul 2015. Dette er ikke for å skryte (eller hva søren dere vil tro negativt om dette) Men det er fordi det sikkert er noen familiemedlemmer som leser her som da enklere får vite hva jeg ønsker meg, venner som skal kjøpe julegave eller rett og slett bare til de som trenger inspirasjon til va de kan putte på ønskelisten sin, for ja, man kan faktisk få inspirasjon av andre til å putte ting på ønskelisten sin. Og jeg sier heller ikke at jeg kommer til å få alt på ønskelisten, og det kan godt hende at jeg heller ikke får noe på den.

Vi starter fra Dyrest til Billigst. :)

 

 

Dyrt:

* Sølv hår!          Sølvfarget hår er noe jeg virkelig ønsker meg, fordi det er sååå pent! Men dessverre er det utrolig dyrt og sliter en del på håret.

Calvin Klein Undertøy, grått         Calvin Klein undertøy har plutselig blitt populært, og dessuten har jeg hørt mye bra om dem.

* Adidas; jakke, bukse og t-skjorte        Adidas klær er noe som også er veldig inn, og jeg har også hørt veldig mye bra om dem, og det er kjempekult.

* Nike freerun         Jeg trenger nye joggesko, og det trenger jeg virkelig. Så klart ikke akkurat midt på vinteren, men jeg trenger det, så hvorfor ikke ønske seg det til jul.

* Timberlands         Jeg trenger også vinterstøvler, og timberlands er kjempegode og varme, fordi mamma har et par, men jeg vil gjerne ha mine egne.

* Uggs          Jeg har ønsket meg uggs såååååå lenge. Det må ikke nødvendigvis være ekte, men helt sånne helt vanlige uggs. Helst i brune/beige.

* Studio Lys            Dette er også veldig dyrt, men det er også noe jeg trenger. Jeg har ganske dårlig lys der hvor jeg filmer, og for å lage best kvalitet trenger jeg bra lys.

* Beat solo hodetelefoner i hvit eller knæsj rosa           Jeg har en billion øretelefoner (sånne man plugger inn i øra) men ingen slike hodetelefoner som dekker ørene.

 Middels:

* Real technique sminkekoster          Disse sminkekostene har jeg også ønsket meg lenge. Jeg har en b-blender, men ønsker meg koster også.       

* Netflix            Mobb meg så mye dere vil, men nei, jeg har ikke netflix.

* Mac Leppestifter, helst matte            Dette er også noe jeg har ønsket meg lenge. Matte leppestifter er så pent, og egentlig leppestifter generelt. Helst rød, rød/lilla eller Nude. Ikke knæsj rosa eller noe..

* Monopol med bankkort          Dette har jeg ønsket meg siden leirskolen i fjor. Der hadde de det, og jeg spilte det hele tiden. Det var så gøy! 

* Penger      Penger generelt er jo en "bra" gave. Man kan jo ikke få nok penger. Dessuten så trenger jeg litt penger om det er noe jeg ønsker å kjøpe.

* Øyenskygge pallette med knæsje farger som rød, lilla, blå, grønn osv..        Det spiller ingen rolle hvilket merke, så lenge det er knæsje farger som syns godt uten å måtte ta 20 lag på. 

* Gode oversizede gensere           Røde gode julegensere, militærgrønne gensere. Kan godt ha en liten tur.. IKKE som klør, åh det hater jeg såå mye!

New York Yankees caps         Jeg syns de er kjempekule, og noe jeg har ønsket meg en stund. Ønsker meg i Svart eller grå :)

 

 Så over til det Billige:

Dette er vel ikke akkurat sånn til 5,- Men det er ikke det dyreste heller.

 

Knehøye sokker som varmer       Noen varme gode knehøye sokker som ikke klør, og de kan godt være litt julete i utseende.

* Varme svarte tights        Bare helt vanlige svarte varme tights. Jeg er ikke så veldig glad i å gå i bukse, så jeg ønsker helst å ha svarte varme tightser. Ikke treningstightser da så klart.

* Fargerike pynteputer og rom dekor       Rett og slett bare rom dekor. Jeg elsker alt som har med å dekorere rom, og finne inspirasjon til rom. 

* Maybelline instant age rewinder concealer         Jeg vet ikke hvor man kan få kjøpt den, den kan visst være litt vanskelig å få tak i. Det er en undereye-concealer med en slags "svamp" på tuppen eller noe sånt. Jeg har ikke studert den på nært hold, og heller aldri brukt en før, men har hørt mye bra om dem.

* Translucent powder    Et pudder uten farge som jeg kan bruke oppå lepper for å gjøre dem matte, og i fjeset for å gjøre fjeset mindre oljete og mer matt. Så da håper jeg du likte dette inlegget, og jeg håper du fikk inspirasjon. Om du har noe du gleder deg til til jul, eller noe spesielt som står på ønskelista di så står kommentarfeltet helt åpent. Det er også helt åpent for andre ting som spørsmål. :))

 

2 kommentarer

smillaa

24.11.2015 kl.22:15

Ønsker meg nesten alt du ønsker deg også<3

Cathrine Flåtten

27.11.2015 kl.23:03

så fine ting du ønsker deg :)Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡