CALENDAR OF THE YEAR 2015


// ikke sponset innlegg //

Heisann og hoppsann!                  

 

Nå er det mandag 30. november, siste dagen før Desember! Jeg gleder meg til å pakke opp første luke i morgen!

I fjord så tror jeg at vi dro å kjøpte kalender kanskje 29. november, og da var det jo så klart ingen som hadde flere kalendere igjen bortsett fra en barnslig prinsesse kalender fra Vita. Men! I år kjøpte vi kalender tidlig i november, så da var det jo mange kalendere igjen på markede. Jeg bestilte VITA sin Casuall Calendar (som er utsolgt nå) til 200 kr fra vita.no. Jeg tror dette er en sminkekalender, i hvertfall kosmetikk.

Denne fikk jeg to dager etter at jeg bestilte den og ble superfornøyd. I tillegg fulgte det med to prøver fra Comodyne, som mamma sier er et veldig bra merke, og et angrefristskjema om jeg ønsket å returnere varen. Prøvene kom sånn passe  små pakker. Den ene var med Self-Tan, og den andre var med en peel of ansiktsmaske. 

(bildene ville ikke laste inn)

Det jeg ikke liker med denne kalenderen er at på baksiden så står det hva den inneholder, noe jeg syns er fryktelig kjipt. Altså, det er jo ikke meningen at man skal kunne vite hva man får på forhånd, er det vel? Så jeg får i hvertfall prøve mitt beste å ikke se på baksiden. For om jeg gjør så tror jeg at jeg kommer til å bli litt sur på meg selv

 

Jeg håper dere koser dere den siste kvelden i november, og at dere får en fin dag i morgen. :)

 

Hva slags kalender har du om du har?

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Vilde

30.11.2015 kl.22:15

Bra blogg. Hadde satt stor pris på om du kunne tatt en titt på min blogg

lisarorvik

30.11.2015 kl.22:22

Så herlig :)Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡