VLOGMAS + YT JULEGAVER OG MANGE GAVEVIDEOER


Heeia!

 

Okei, for det første. I morra skal jeg til Sverige (endelig, omg) har ventet så lenge på å få dra til Sverige for å shoppe, pga de siste gangene så er det bare pappa, eller mamma og pappa som har dratt uten meg, fordi jeg måtte være hjemme med hunden min. Så endelig får jeg og bli med til Sverige. Sjohoooj!   

Så jeg tenkte da å vlogge i morra, så det blir vel bra. Så klart kommer det ikke til å bli så bra kvalitet siden jeg kommer til å vlogge med telefonen min, fordi jeg går ikke rundt på et kjøpesenter i Sverige drassende på et gigantisk speilreflekskamera... Om du ikke vet hva vlogg er så er det video blogging :) 

Det kan også godt hende at jeg kommer til å lage en haul, hvis det er noen som ønsker det. Jeg vet ikke men dere, men haul videoer er noen av mine favoritt videoer,

  

Også alle disse gavegreiene da.   Okaii. Jeg så på Rclbeauty101 på youtube, og da så jeg en veldig morsom idé. Denne ideen går da ut på at man kjøper masse morsomme men nyttige gaver til hverandre, og så skal man da filme reaksjonene. Så vi har da et budsjett på 250 ,- som vi da skal bruke på hverandre. Jeg tror Malin er ferdig å kjøpe til meg, men jeg har ikke fått kjøpt til henne enda. 

Så disse gavene skal jeg da åpne på morgningen 24. desember, og ikke sammen med de andre gavene på kvelden. OG! Også noen av mine favoritt videoer er "What i got for Christmas etc.." videoer, så da skal jeg jo filme denne, og så tenkte jeg å filme hva jeg fikk til Jul, og hva jeg fikk i kalenderen. :))

Så da tror jeg det blir mange videoer utover julen. Det kan godt hende at noe av det ikke kommer fordi jeg er utrolig flink til å si til meg selv at jeg skal filme en video; enten filmer jeg den aldri, eller så filmer jeg den, men gidder ikke redigere den/legge den ut. 

 

Så da vet dere det! :)))

 

Hva er det beste du har fått i kalenderen din så langt? 

 

4 kommentarer

Marie

04.12.2015 kl.21:39

så spennende! vurderer sterkt å begynne å lage videoer selv, det virker så gøy! :)

snippen

04.12.2015 kl.21:54

What I Got For Christmas-videoer er morsomt :D Håper du har hatt en flott 4. desember!

Henriette Holmestrand

06.12.2015 kl.13:28

Marie: Det er kjempegøy! Du burde starte. Så klart, redigering og slikt tar litt tid, men det er utrolig vert det :)

Henriette Holmestrand

06.12.2015 kl.13:29

snippen: Så bra du er enig med meg. :) Håper du har hatt en flott 5. desember;)Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡