GÅRSDAGENS VLOG


Hei hei!

 

Som dere vet var jeg i Sverige i går, og dere visste vel også at jeg vlogget. Når jeg kom hjem så filmet jeg en innkjøpsvideo, og så satte jeg meg ned for å redigere vloggen. Jeg ville at den skulle komme ut så fort som mulig, fordi jeg er veldig lat når det gjelder sånn. Men jeg fikk redigert den på kvelden. Heldigvis var det ikke så mye å redigere, så jeg fikk redigert den ferdig på dagen. Jeg vet ikke hvordan det er med dere andre, men om jeg skal legge ut en video må jeg sitte med mac'en og passe på at skjermen ikke blir svart. For da tar det 10 ganger så lang tid før den laster, og det er litt slitsomt. 

Men jeg fikk videoen ut i stad, så her er den. Jeg beklager at det første klippet er veldig rart, men jeg hadde nettop våknet, og haloo, hvem ser vel bra ut når man våkner? Dessuten så jeg ingen ting fordi jeg er ganske blind når jeg våkner. 

 

 

Forresten, mamma kjøpte sånn farge skum greie som skulle farge håret mitt sølv, og det funket ikke i det hele tatt, såå... 

 

Nå skal jeg starte med å redigere innkjøpsvideoen, og jeg hadde også kjøpt en Calvin klein leppestift og noen brus som jeg glemte å vise i innkjøpsvideoen, just so you know :)

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡