UNBOXING - EMERIO


// ikke sponset //

Hei hei!

Så nå har jeg fått noen inlegg oppe i hodet mitt, noe jeg ikke pleier å ha, fordi hodet mitt er veldig tomt.. Så har nå med andre ord fått litt inspirasjon til å blogge nå, og fått noen ideer så jeg skal prøve å fordele dem litt så jeg ikke bruker opp alle med en gang, hehe. 

Så jeg så at Malin hadde kjøpt seg en sånn her, og jeg har ønsket meg en sånn så utrolig lenge, men siden de fra Clarisonic koster nesten 2000 (direktelink her ), så har jeg da ikke fått mulighet. Men så sa Malin at at hennes kostet kun 100 kroner, og da måtte jeg jo ha den (direktelink her

Så den ble bestilt fra coop obs sin nettside på minuttet, og den fikk vi melding om at den hadde kommet to dager etter. Vi hadde ikke mulighet til å hente den før nå, så jeg tenkte å lage et innlegg så jeg får dele dette med dere. 

 

Så pakken den kom i så slik ut. På baksiden sto det noen greier, men tenkte det ikke var vits å ta bilde av, i og med at det kanskje var noe der som jeg ikke trengte å dele med dere.Så da tok jeg jo en saks, og klippte opp pakken. Jeg prøvde først å rive av lappen for å se om det stod noe annet på den, men det eneste som stod var "E-handel coop Utlevering i butikk". Tenkte kanskje det var greit å sjekke at det ikke stod noe viktig der jeg burde ha fått med meg, men det gjorde det altså ikke.

 

Så når jeg tok den ut av posen var pakken dekket av bobleplast, og så med noe coop teip rundt. 


 

Under all denne bobleplasten lå en liten eske, som ikke ga intrykk av en billig greie til 100 kroner. 

Inni denne esken lå da et lite bruksanvisnings-hefte i engelsk, dansk, svensk, nederlandsk og norsk, og en rosa boks. 

Som du kan se igjennom den rosa boksen lå ikke disse børste greiene slik de skulle. Når jeg åpna den var jeg så dum at jeg la dem på plass før jeg tok et bilde, så prøvde å legge dem tilbake slik de lå når jeg åpna esken. Uansett, de lå ikke slik de skulle, og uansett hvor mye det ristes på boksen mens de hodene er på plass, går det ikke ann at de flytter på seg. Så her er det da noen som har vært sløv med å legge dem der de skulle. 

Så jeg retta da opp i boksen og satte i batteriene.


De fire hodene som fulgte med var                (fra bruksanvisning)

Børste:  Renser vekk skitt og fett i porene. Børsten er myk og kan bli brukt sammen med rensemiddel i ansiktet (anbefalt bruk 2-3 ganger i uka.)

Latex: Dette passer for huden rundt øynene og kinnene. Det kan avlaste trøtthet rundt øynene, fjerne mørke ringer og stramme den følsomme huden rundt øynene. Kan brukes sammen med ansikts - rengjøringsmiddel.

Pimpstein: Dette utstyret fjerner gammel hud på hender og legger. Det er bra for rengjøring av hud, og gjør huden mer smidig og delikat. Ikke for ansiktsbruk.

Rullende massasje: Dette tilbehøret er laget med fire små rullende kuler. Under arbeid masserer enheten forsiktig din ansiktshud, roer nervene og øker blodsirkulasjonen. Fuktighetskrem og grunnleggende oljer kan brukes sammen med dette tilbehøret.  

 

Så tok jeg å prøvde det første børstehodet, og skrudde den på. Jeg hadde egentlig trodd den skulle gå fortere, men den skal nok ikke gå så fort, så du ikke ødelegger huden din.Så da håper jeg du likte dette innlegget! 

Har du et slikt produkt, i så fall fra hvilket merke? :)

Én kommentar

Iselin Renée

08.01.2016 kl.18:49

Nei det har jeg ikke :)Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡