HAUL 9.1.2016


Heisann!

 

Så i går måtte jeg virkelig ta meg en tur til strømmen. Jeg blir veldig fort kald, og hadde da ingen ordentlig varme klær, så det trengte jeg virkelig.

Vi var inne på Bikbok, H&M, Urban, New Yorker og Cubus, men handlet ikke på bikbok. Så på urban så prøvde jeg en veldig kosete fluffy genser, og en joggebukse. Både genseren og buksa kosta 499,- kr hver for seg, så det endte med at jeg bare fikk buksa.( Buksa finner du her )

På H&M skulle vi se etter en genser, men der hadde de ikke noen. Men hadde tenkt på det lenge at jeg trengte et par egne vipper, så jeg slipper å bruke mamma sine. Så da endte det med at jeg kjøpte et par vipper fra Eyelure i nr 143. De kosta 69,- I en lang stund nå har jeg ønsket meg noen knehøye sokker, og da fortalte Malin meg at hun hadde sett at de hadde det på Cubus, så da gikk vi dit. Der fikk jeg et par med svarte ullsokker. De var mye lengre en jeg hadde trodd, og de går langt oppover låret.( Sokkene finner du her )

Så i den siste butikken så fant vi en fin hvit genser som hadde litt hals (noe jeg ville ha). I tillegg hadde jeg også lyst på en svart og rød skjorte som var oversized som jeg kunne gå rundt i hjemme på en lazy-dag. Så da tok jeg en skjorte i large, og den var mye større enn jeg hadde trodd, hehe.. Mer en kjole for meg, enn en skjorte for å si det sånn. 

Genseren kosta 169,- og skjorta kosta 199,- 


Hvis du ser at noen av klærne ikke har direktelink er det fordi jeg ikke finner produktet på nett. :)

 


 

 

Én kommentar

Linda Taylor

10.01.2016 kl.19:17

Flotte kjøp. Likte sokkene :)

Ønsker deg en fin kveld <3

Henriette Holmestrand

10.01.2016 kl.21:40

Linda Taylor: Takk, du og! :)Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡