NÅR GÅR SMINKEN UT PÅ DATO?


Heisann!

 

Så jeg kom over noe om utløpsdato på sminke, så jeg tenkte at dette kanskje var et fint innlegg å lage på bloggen. 

Så, om du ikke visste det, sminke går ut på dato. Og når det har gått ut, anbefaler jeg deg ikke å bruke det lenger, og kaste det. Sminken samler opp bakterier etterhvert, og i tillegg har ikke fjeset ditt godt av det. Men hvor lenge tar det før det går ut på dato, fordi det står ingen steder på selve produktet? Jo da, det er noen få produkter som faktisk viser utløpsdatoen. Før så trodde jeg at hvis det stod f. eks 12M trodde jeg det betydde at den rommet 12 ml. Men, nei, det er utløpsdatoen på produktet!

Hvis vi for eksempel tar dette produktet som er en BB cream fra L'oréal Paris, så er det et lite bilde av en beholder på baksiden, hvor det da står inni den 12 M, det betyr at det holder i 1 år før den ikke burde brukes lenger. Det produktene som går ut etter 2-3 Måneder er:

* Mascara

 

De produktene som går ut etter 6-12 Måneder er:

* Flytende eyeliner

* Flytende foundation

* Concealer

 De produktene som går ut etter 1- 1 1/2 år er:

* Lipgloss

* Krem øyenskygge

* Øyenbryns geleDe produktene som går ut etter 2 år er: 

* Lipliner 

* Eyeliner (blyant)

* Leppestift

* Øyenskygge (pudder)

* Blush

* Pudder (pudder foundation)Det produktet som går ut etter 3 år er:

* Parfyme, bodymist o.lSå da håper jeg du likte dette innlegget! Jeg vet ikke om dette er 100% korrekt, but it seems quite correct. 

 

 

 

 

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡