WISHLIST- FEBRUAR 2016


Heihei!

 

Jaa, jeg sier "Nå har jeg vært flink til å blogge hver dag" og så stopper alt vettu. Typisk. Jaja. 

Så jeg kom plutselig på at jeg ønsket å lage enda ett ønske innlegg. Selv om hverken jul eller bursdag nærmer seg er det fortsatt lov til å ønske seg noe, eller hva? Uansett om man skal kjøpe det selv eller ei. 

Jeg liker å lese slike innlegg som dette fordi jeg får inspirasjon, og blir litt "bedre kjent" med den som legger det ut. Hvordan en person klær seg sier mye om personen. 

 

Så jeg har samlet opp fem ting (egentlig tre) som jeg da ønsker meg. 3,4,5: I en liten stund nå har jeg ønsket med new york yankees caps i fargen svart, hvit, eller grå, muligens burgunder også. 

 

2: Jeg kaller en slik jakke for "sossejakke" haha, uten noen spesiell grunn, men jeg tror det kalles for en faux fur jakke. Jeg syns det er noen dritfine jakker. (brukt ordet jakke veldig mye nå.) Jeg ønsker meg helst i en sånn lyserosa. Av en eller annen merkelig grunn var det utrolig vanskelig å finne et bra bildet, og i det hele tatt en link til produktet. Jeg vet de har det på new yorker og bikbok, men de hadde ikke produktet på nettsiden, så jeg måtte finne noe annet.

1: Jeg ønsker meg en slik genser såå utrolig mye! Jeg prøvde en på bikbok, og den var helt fantastisk. Ble forelska med en gang. Det er en genser med "lisser" foran som en slags 'v' utringning. Denne ønsker jeg meg i svart eller helt hvit. (ikke slik 'gulhvit' for det er jeg ikke spesielt glad i.)

 

LISSE GENSER

FAUX FUR JAKKE

SVART CAP

GRÅ CAP

 

HVIT CAP

 

Så klart, disse produktene jeg ønsker meg må ikke nødvendigvis være fra AKKURAT den samme butikken jeg har linket til, men jeg tenkte å prøve å finne noen steder de hadde det på nettsted så jeg kunne linke til dere. :)

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡