Dette er helt jævlig


Heisann.

 

På mandag våknet jeg med ganske så vondt i halsen og veldig tett i nesa, men tenkte ikke så mye mer på det. Jeg stappa bare et brett med strepsils i sekken, og dro på skolen. Når jeg kom hjem sa jeg til mamma at jeg trodde jeg holdt på å få halsbetennelse, siden jeg hadde så vondt i halsen, og det vill ikke gå over utover dagen, uansett hvor mange strepsils jeg døtta i meg. Så tok jeg tempen, og den var bare på 37.4. Jeg tenkte at nå holder jeg på å få feber. På kvelden før jeg la meg tok jeg tempen igjen, og da var den på 38.3. Da sa mamma at jeg burde være hjemme fra skolen, i og med at jeg hadde fått feber. Hele natten hadde jeg sovet så dårlig. Jeg la meg rundt klokk åtte, men sovna ikke før klokka 10. Så våknet jeg igjen klokka 11, og gikk ut for å drikke og ta strepsils. Halsen min har utrolig tørr, og det gjorde veldig vondt når jeg svelget. I tillegg våknet jeg rundt 01 tiden fordi min far måtte gå ut med Tinka. 

Så våknet jeg også rundt klokka 4, og da måtte jeg også gå å drikke og ta en strepsils. Så rundt klokka seks våknet jeg også, og da hadde mamma også stått opp. Så jeg jeg inn til henne på badet, med utrolig vondt i halsen, vondt i hodet og veldig tett i nesa. Jeg tok tempen, og da var den oppe i 39.2 tror jeg det var. Da sa hun at hun skulle komme tidlig hjem og bestille time hos legen, for jeg hadde ikke hatt så høy feber på MANGE år. Så jeg fikk smertestillende, var hjemme fra skolen og dro til legen rundt 18. Legene sa at det ikke var halsbetennelse, men enten influensa eller  humant-ett-eller-annet (Ikke HVP) Jeg fikk ingen medisiner eller noe, han sa bare at jeg skulle legge meg i sofaen og finne fjernkontrollen. Når vi da kom hjem fra legen tok jeg tempen, og den var da på 39,9. Nesten 40 i feber, og det er mye! Så jeg la meg tidlig, tok smertestillende og satte nesespray, vannflaske og strepsils ved senga. Så da sov jeg litt bedre, men våkna fortsatt flere ganger. I tillegg har jeg begynt å hoste mye, og jeg hadde svetta utrolig mye den natta.

Jeg er også hjemme fra skolen nå. I dag har temperaturen min holdt seg på 39-40. Jeg får ikke sove, ligger ikke godt noen steder, og dette er bare helt jævlig. Så ringte jeg mamma for å spørre om jeg kunne ta smertestillende, fordi både mamma og pappa er på jobb. Så sa hun at jeg bare kunne ta, og så spurte hun hvordan det gikk med meg. Jeg sa hva temperaturen min er, og det er 39.9, og da spurte hun om hun skulle komme hjem, fordi hun ville ikke at jeg skulle være alene når jeg var så syk. Så raste jeg sammen og begynte å gråte. Jeg kan ikke huske å ha vært så syk, og det er så forferdelig. Så nå er nok mamma på vei hjem, mens jeg bare ligger her. 

Huff, så forferdelig der er å være syk.. :( 

Én kommentar

Cathrine Flåtten

03.02.2016 kl.13:10

Uff daa.. Hørtes skikkelig kjipt ut :( Masse god bedring <3

Henriette Holmestrand

04.02.2016 kl.11:33

Cathrine Flåtten: Tusen takk <3Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡