LITEN HAUL


Hei hei!

 

I dag har jeg ikke vært på skolen, men rundt i Oslo med mamma. Jeg har gjort noe hos legen, som kanskje tre stykker vet om. Jeg har vlogget i hele dag, så den vloggen skal redigeres og lastes opp på min youtube. Men etter vi var hos legen dro vi på Oslo City og shoppa litt, ikke mye. Så jeg tenkte å vise dere de få tingene vi kjøpte.

 

Så når vi var hos legen, så spurte jeg om han hadde noe som hjalp mot hudormer, porer og slikt, noe krem eller maske eller noe, og det hadde han. Men dette er ikke et produkt man kan få kjøpt på apoteket eller en vanlig butikk, det må fås direkte hos legen. Dessuten så har produsentene sluttet å produsere dette produktet, og det var den siste de hadde igjen hos legen. Så den kan jeg ikke legge link til, men det er ihvertfall denne jeg skal bruke fremover.Så når vi var på Oslo City så var vi på vita exclusive, og der har de e.l.f. Jeg har aldri brukt produktene til e.l.f men har hørt at de er noen gode produkter til en billig penge. Jeg trengte et nytt pressed powder, så da var det like greit å kjøpe e.l.f sitt i fargen caramel. Det kosta 79,- kr. Du finner produktet herVi var også på H&M hvor jeg trengte noen nye vipper, i og med at de jeg hadde hadde hunden min fått tak i, så de kunne ikke brukes lenger. Da fikk jeg eyelure sine vipper i nummer 110. H&M har bare sine egne produkter på nettsiden dems selv om de har det i butikk, så derfor får dere linken til eyelure sin nettside, og dere finner produktet herOg når vi var kommet til hjem til Nittedal, og på mosenteret dro vi på apotek 1 for å kjøpe fuktighetskrem. Da fikk jeg Avène sin Clean-Ac krem. Jeg fant ikke akkurat den kremen jeg bruker, men de hadde mange lignende, så jeg legger til linken her så får dere lete selv, eller skaffe dere en annen om dere er interreserte.Det siste produktet vi kjøpte var Castor Oil på life. Har hørt mye bra om produktet, så fikk skaffet meg det jeg også. Du finner produktet herOm dere har noen spørsmål angående produkter eller andre ting, så er det bare å spørre i vei, så skal jeg svare så godt jeg kan! Når jeg er ferdig ed å redigere vloggen skal jeg legge den ut her, så da får dere mer info om den også. :)) 

 

Ha en fin dag videre!

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡