ÅRETS 17. MAI


I dag stod jeg opp rundt ti. Så gikk jeg rett på badet og begynte å fikse håret for i dag hadde jeg lyst på krøller, og det tar en god stund å krølle mitt lange tjukke hår. Når jeg var ferdig med det gikk jeg å gjorde sminken min, og så kledde jeg på meg finstasen. Nå gikk jeg for en ganske naturlig look i og med at jeg ville at hovedfokuset skulle være på kjolen. Jeg lagde en video hvor jeg viste hvordan jeg hadde tenkt å sminke meg, men nå er huden min så utrolig stygg, og jeg har hatt en veldig dårlig sminkedag, for jeg skulle både bake fjeset, ha på øyenskygge og eyeliner med vinge, men neida. Foundationen festet seg ikke til fjeset, jeg flassa mye og jeg ville derfor ikke bake. I tillegg så prøvde jeg med eyelineren men det endte med at jeg ga opp og lot øynene slippe unna med bare en vanlig eyeliner uten noe vinge bare sånn at vippene ikke skulle se helt rare og unaturlige ut. Videoen ble lastet opp i natt, så jeg kan legge videoen til nederst i dette innlegget :) Når vi alle var ferdig stelt kom naboene over for champagnelunsj. Det ble servert rundstykker, masse pålegg, brus til meg, pappa og den ene naboen og såklart champagne til mamma og den andre naboen. Så da satt vi der, pratet, drakk og spiste oss ganske så mette. Når vi hadde spist ferdig så kjørte pappa meg ned til ungdomsskolen der hvor Malin var. De fleste var allerede på vei hjem, og de begynte så smått å pakke sammen når jeg kom. Så dro jeg hjem etter en drøy halvtime-time der nede, og da kom jeg hjem til en supergod pavlova, med gode friske jordbær, bringebær og blåbær. Så da spiste vi oss stappmette på det, og så dro naboen hjem. 

 
Etter det har jeg egentlig bare sittet og slafet, og spist litt is og pølser. Første 17. mai jeg kan huske uten å måtte stå opp tidlig for å gå i et tog. :) 

Hva har dere gjort i dag? Hvor mange is har dere fått i dere? :D 


 

 

Én kommentar

RebeccaHasselgard

30.05.2016 kl.13:47

nydelig antrekk til dagen! :)Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡